بسم الله الرحمن الرحيماللهم صل على محمد و آل محمد الطيبين الطاهرينأنقل اليكم هذه الأحاديث النبويه الشريفه مترجمة إلى الغة الفارسية وأن شاءالله تستفيدوا منها
قال رسول الله صل الله عله و آله:1)من مات عل حب آل محمد (ص)مات شهدا.هر کس با محبت آل محمد (ص) بمرد شهد مرده است.***2) الا و من مات عل حب آل محمد (ص)مات مغفورا له.آگاه باشد هر کس با محبت آل محمد (ص) از دنا برود بخشوده شده است.***3) الا و من مات عل حب آل محمد (ص) مات تائبا.هر با محبت آل محمد (ص)از دنا برود با توبه از دنا رفته است .***4) الا و من مات عل حب آل محمد (ص) مات مومنا مستکمل الامان.آگاه باشد هر ک با محبت آل محمد(ص) از دنا برود مومن و با امان کامل از دنا رفته است.***5) الا و من مات عل حب آل محمد (ص) بشره ملک الموت بالجنة ثم منکرا و نکرا.آگاه باشد هر کس با حب آل محمد (ص)از دنا برود فرشته مرگ اورابه بهشت بشارت م دهد و سپس نکر و منکر به او بشارت دهند.***6) الا و من مات عل بغض آل محمد (ص) جاء وم القانة مکتوبا بن عنه آس من رحمة الله .اگاه باشد هر کس با بغض آل محمد (ص)از دنا برود در روز قامت در حال که وارد محشر م شود که در پشان او نوشته شده: ماوس از رحمت خدا.***7) الا و من مات عل بغض آل محمد (ص) مات کافرا.آگاه باشد هر کس با بغض آل محمد (ص)از دنا برود کافر از دنا رفته است.***8)الا و من مات عل بغض آل محمد (ص) لم شم رائحة الجنة .آگاه باشد هر کس با بغض آل محمد (ص)از دنا برود بو بهشت را استشمام نخواهد کرد.وصل اللهم على محمد وآل محمد الطيبين الطاهرينالتماس دعا
(نسألكم الدعاء)

تعليق